ska en få något gjort måste en göre´t själv här i liv´e

SÅ mycket roligare än såhär blev inte min kväll. Bloggandes framför en dator som går lika långsamt som Leif GW Persson tjäft när han ska prata i efterlyst på torsdagskvällar. Datorn allså.

SÅ här är det, jag, C och R tog oss ner till stan med R var en surkarta redan från början och jag misstänker att det handlar om att jag inte erbjöd honom att jag skulle betala allt vad parkhäng kan innebära (öl och kanske lite kebab eller något annat slafs). Han har veterligen inga cash och tjänar inget för tillfället heller. MEN så Ringer C och frågar om han ska med endå och .. jo men det skulle han väl då tillsist, EFTER att C erbjudit sig att ta med sig bira till R med.

Jaha men så sitter vi där då I storanparken och njuter av folket, luften, värmen, våren och ölen. OCH jag lovar..handen på hjärtat..ATT R sa emot ALLT vad jag sa och mestandels vad C sa. Tillslut så blev jag så full i skratt och kände att jag var tvungen att dokumentera detta. Han måste verkligen ätit huggorm till frukost, lunch och middag idag allså.

Vad jag uppmärksamma var bland annat:
1.ATT när jag sa att Linda, Peter och Ingemar var ett bra morgonprogram på Radion och att deras radiostation spela väldigt bra musik för övrigt, så sa R att nä, näe det var bara skit. Han tyckte om den radiokanalen först men sen ändra han sig när de bara spela skit. Nymordern skit.
2. ATT när jag sa att E hade biljetter till U2 i sommar och jag kanske skulle få köpa en av henne så var inte det bra. Näe och verkligen inte när C sa att han tyckte det skulle vara skoj att se dom live också. Då var det fruktansvärt dåligt hela U2 konceptet helt plötsligt.
3. När jag sa Att jag inte uppskattar AC/DC´s musik så prisade R dom till skyarna.
4. Jag sa att jag tycker bättre om MP3 än CD-skiva så titta R på mej som att jag var dum i huvudet. Hur kunde jag tycka det??! Näe helt otroligt.
5. Polisen red på sina hästar genom parken och hästarna la ett par stora kokkar på gatan då sa jag typ: "ÅHhh nu kan storstan börja lukta landet när hästarna skiter i stan, så mysigt med lite hästbajs!"
R:"uuuuääääkk, fan så vidrigt. Tycker du det är lika trevligt om en hund skiter och ägaren inte plockar upp efter sig?! Hundbajs är äckligt, hundar är äckliga, och bajs från djur är äckligt överhuvudtaget!"
6. Jag sa TILL C att jag borde få ta bilen när jag vill för att det är min bil också. Då lägger sig R i och säger att det måste jag fråga C om först. För det är han som har körkort och måste ha bilen till jobbet osv.
Meh va fan, jag betalar ju på bilen också, klart som fan att jag kan ta den när jag vill om tex jag om emma vill åka iväg och sola på marsstrand en dag.

Allså. .. guuu så störigt. Jag palla inte mer. Just nu sitter C och R hemma hos R och dricker irish coffey och delar på en folköl. Jag blev erbjuden att följa med men shit allså, palla att sitta där och bli spottad i ansiktet av dagens tråkigaste personligheter jag stött på.
Nä.

Men bara dåligt var det inte allt. Mysigt var det också. Bortser man från R´s bitterhet så var det riktigt mysigt på stan. Ok ok ok, vi var la lite över åldersgruppen som satt och pimpla i parken för att eventuellt få uppleva sin första fylla någonsin.

Bilderna:





Min kväll slutar med dessa trogna vänner. LC, Falcon 5,3 % och Korsord!

Hur har er valborg sett ut än så länge?
puss