Nyårsafton

Till att börja med: Gott Nytt År kära läsare!
Sen ska ni här få läsa ett hyllningstal till bloggen Mytheory.


Jag "öppnade" denna bloggen i Mars 2009. Det var antagligen så att jag var frustrerat uttråkad och behövde ha något att göra. Det visade sig vara bland det bästa jag gjort år 2009. Bloggen läses visserligen inte av en massa människor, och det är precis så jag vill ha det. Jag är inte hemlig nog att folk inte kan hitta bloggen om de är flitiga, men samtidigt så är jag såpass hemlig att jag inte "skryter" med att jag har en blogg som många andra. Jag finner det en aning patetiskt. Liksom : läs om mej! Jag är viktig!
Men jag ska inte kasta sten i glashus, här sitter jag och skriver på min egna blogg. Blogg = offentlighet.
Men bara för att man äger en klädbutik där det hänger en to die for-läcker topp så behöver man inte ha den på en skyltdocka i skyltfönstret liksom. :)

Ni har kunnat följa min resa igenom 2009. De dagar som var mindre bra och de dagar som var betydligt bättre. Mina stavfel och min dåliga grammatik har lämnat spår och säkert gjort en och annan av er upprörda. Mina magstarka meningar och åsikter har förhoppningsvis gett er en tankteställare. Min passion för mode, smink och skor har lyst med sin frånvaro allt för ofta vilket jag har tänkt att ändra på till 2010. Inlägg har börjat i ren hysteri men avrundats till ett hopp. En återblick i ett inlägg gör mej oftast varm, för det har påmint mej om just den känslan jag hade då jag skrev DET inlägget. Bloggen har tillåtit mej att uttrycka det jag ibland inte vågat säga rakt ut. I bloggens varma famn har jag kunnat skriva med den råhet och brutalitet jag saknat på till exempel FB.
Bloggen har gett Michaela ett ansikte för er som inte vet vem jag är. Michaela har gett bloggen ett rykte, ett namn.
Bloggen har varit en trogen vän alla de dagar det har passat mej. I korta perioder har jag övergett den men för att återupta kontakten efter en saknad och längtan.
Bloggen har blivit mitt 2009 och vi har blivit som jing och jang.

"Mytheory" var namnet jag knåpat ihop efter jag tänkt innebörden av en ny blogg. (översatt Sv. Min teori) För det är precis vad det är. Min teori om hur saker och ting utspelar sig i min närvaro och frånvaro.

Sen vill jag tacka er, mina trogna läsare. Ni har följt mej genom min resa. Kommentarrutorna har används flitigt av vissa och min och bloggens nyårslöfte till er är att jag ska vara uppmärksam på att ge er gensvar.

Ikväll ska jag fira in det nya året och jag ska ha kameran med mej i högsta hugg. En baktanke kommer spelas på repeat i mitt huvud hela kvällen. Att ta de där glammiga, roliga och knepiga bilderna som bara platsar på ett ställe: Min blogg. Mytheory.

Ha en fantastisk kväll ni där ute! Vi ses nästa år!
Jag älskar er!
Puss/Michaela ω