Brr it's cold in here..

..there must be some winter in the atmosphere ( stavas? ).
I natt blir de till att sova med långtröja och sockor. Elementet i sovrummet är nämligen antingen avstängt (but why? who did that?!) eller så är det sönder. Kallt som in i norden är det varje fall. Jag pallar inte att engagera mig att vare sig stänga på elementet eller kolla om det är sönder. Nä för serni den missen går jag inte på. Jag gör som man gör på jobbet (*man* är INTE "jag". Jag är ordningsam PÅ jobbet. Just so you know) och struntar i alla näsvisa "din mamma jobbar inte här"-lappar som pryder varje arbetsplats där en eller två tjurkossor som lever ensamma med sina 100 katter, utan social tillstimmelse överhuvudtaget förutom på jobbet där de inte har en sjukdag på över 10 år och är fast beslutsamma om att den dominans de har blivit blåsta på i livet därför att vänner och/eller familj inte har ansett de värdiga någon slags auktoritet överhuvudtaget, ska pröva och utforska på ett härskaraktigt och maktgalet vis över sina kollegor. Hellst de som är yngre och har en valfrihet och öppenhet som man bara ser i yngre människor födda på 80-90 talet. Den förbjudna kullen som: det blev som det blev av, när det absolut inte blev som det skulle.
Lata. Nä. Verkligen inte. Snarare kloka. Vi 80-talister ser tjusningen med att ha ett liv utanför plikt och trogenhet åt samhällets bojor. För att vår värsta mardröm är att vakna en dag med 100 katter i en annars relativt tom lägenhet med bara begagnade möbler som luktar inflammerad katt-analsekret, inte ha haft en sjukdag på 10 år, att vi ska dyrka vårat jobb och tro en dag att hela livet rör sig kring detta och att vi är kungarna på stället och styr med hela handen.
Nä fy fan. Det vore nästan läskigare än paranormal activity som jag får rysningar av bara jag skriver orden. Nu efter såsådär 4 följetånger så känns den filmen skapligt B men jag minns då jag såg först. Jesus vad jag var rädd. Jag kunde inte sova ordentligt på 2-3 veckor.

....men det kan jag nuförtin...
Nu ska jag sova. God natt!