back in buissnes

Jag talade i telefonen med två av mina systrar häromdagen. Jag har många av den sorten. Systrar alltså. Närmare 6 stycken till blod och halvblod. Jag har en bror också. (Kände ett visst behov av att inte utesluta honom i denna lilla sakara trotts att han inte har något med vad jag ska skriva härnäst).
Hur eller hur, två av mina systrar pratade jag med i telefonen- dessa två är de jag står närmast. Båda hade på ett eller annat sätt ett tycke om att jag skulle synas mer. Om inte på FB så här i bloggen. Sure, jag gör ett försök till.
Bloggen har varit i en gråzon under mitt liv en månad. En konstant påminelse att den existerar får jag då jag går in på webbläsaren google chrome där jag har prytt mitt bokmärkesfält med alla möjliga sidor jag brukar vara inne på, där bland annat bloggens logga ligger så fint och väntar på ett klick.
Nu kom det iallafall. Klicket. Orgasmen var ett faktum. Sidan kom på noltid :)
.
Nu iallafall är det så att jag har tagit lite bilder.
En serie av bilder på mig när jag försöker se "tuff" ut i ett par rosa mjukisbraller, blå adidas t-shirt, osminkad, banner i håret och utan strumpor på fötterna. Eftersom det är så jag ska se ut när jag tränar på det lokala gymmet en stund efter så vill jag se smal ut. Ja, jag vill se smal ut när jag går till gymmet och ännu smalare när jag går därifrån :) Därför lutar jag mig åt alla möjliga vinklar för att inte visa "put"magen, men som ni kommer få se så misslyckas jag ett flertal gånger med det.
Se här hur bra det gick.
Ja ni ser, jag har gett gällivarehäng ett nytt ansikte. Framsides gällivare. Och se vilken putmage jag har på två av bilderna! Det mellersta döljer jag den genom att luta mig fram ju.
.
Sen cyklade jag iallafall iväg och träna. Kl var a 10:00 på morgonen. Det var inte en käft där mer än jag och personalen. Personalen sprang omkring och städade alla maskiner som att hon hade en pinne i röven. Antar att det är lördag- och söndagmorgon de kan städa maskinerna, för då är där inget folk.
Här lallade jag runt bland maskinerna och tränade rygg, gäddhäng, axlar och mage. Sen sprang jag i 5 km på löpbandet också. Jag var nog på gymmet i 1 tim 45 min. Idag har jag duktigt med träningsverk. Men jag ska på´t igen. Det är så förbannat skoj, speciellt när jag är där själv och ingen annan mer än personalen är där. Då kan jag lalla bäst jag vill.
Hahaha, igår (eftersom jag var ensam) så stånkade jag och stönade när jag lyfte vikterna så som de riktigt biffga pajka som lyfter 4 dubbelt så mycket som jag. Det var GGGGGGgggggraaaaahhh, sssshooo, AAAAaaaaaaggghhh! Typ så och jag trodde att dom som stånkade på det viset gjorde det bara för att det är lättare att motivera sig att lyfta mer, men jag blev bara full i skratt och då kunde jag inte lyfta alls.
.
Nu ska jag snart dit igen, sen hem och sola. Ikväll ska jag vräka i mig våfflor med gott samvete och anpassa min sömn efter den framdragna klockan.
Ha en fin dag alla mina trogna läsare som är få till antalet just för tillfället.