Vad gör ho?

Kanske ni undrar? "Vad gör ho om dagarna egentligen, inte uppdaterar bloggen iallafall- slarv!"
Hon (jag) sitter och ugglar på balkongen efter jobbet, suger åt mig sol, drar ett par pubishår och suger i mig en giftpinne emellanåt. Känner jag mig riktigt bortskämd drar jag på en dansflänga på spotify och diggar till dunkadunka men det har jag märkt inte är så populärt bland grannarna. Speciellt ett par mitt över. De grinar illa och suckar högljutt så att de nästan överröstar min musik. Allt annat än vikingarna, Sven-Ingvars och Kicki Danielsson är skrål i deras öron. Jaja, jorden och dess tillgångar att till för alla- det är bara att gilla läget BERIT!
Nu är det bra två arma veckor kvar till en resa mot Köpenhamn, Danmark tillsammans med min bästa stora syster! Om en vecka kommer moster Anne hit och idag kommer Cs kusiner + en flickvän och ska sova över här. Möte med familjemedlemmar är inget vi blir fattiga på i sommar inte- och jag är stormförtjust!
Alla som känner mig borde veta vid detta lagret att jag är väldigt familjär av mig. Jag har inget emot (snarare tvärtom) att resa med mina föräldrar eller Cs föräldrar till något varmt ställe över sommaren. Vi har ju som bekant bara rest utomlands ensamma EN gång på de 6 år vi har kilat stadigt. Annars har det varit med övriga familjemedlemmar. Nu i Augusti har jag till 99% lurat med mig mamma. Att Amanda och jag ska åka har JAG redan bestämt. Sen tillfrågade jag moster Anne också. Hon lät sugen på lite tropisk värme, så det kanske blir en liten tjejresa :) HÄRLIGT!
.
Näe nu babblar jag på så att solen försvinner.
Ha en bra torsdagskväll kära läsare. Och såhär ser jag ut idag, jag sitter med solen skinande på skärmen så jag kan inte alls se hur bilden blev. Osminkad och ruffsigt hår är vad som bjuds på iallafall.