Stolt och skrytsam

Ja men så var det det här med att hålla löften och att uppdatera sig då och då. Tiden hinns liksom inte med. Dålig bortförklaring, jo men visst men jag har inget annat att komma med. Imorgon dock LOVAR jag lite bilder på huset OM jag kan hitta kameran. Det ni då får se får ni lova att ha överseende med då vi PRECIS är nyinflyttade och inte har fått iordning alls på "bröten". Just nu verkar "bodegan" (?) som håver-i-allt-vi-inte-vet-var-det-ska-stå-plats. Annars har vi ganska bra koll över vardagsrum, badrummen och köket. Men att flytta från 80 kvm till 164 är en enorm skillnad. Möbler finns utspritt med goda mellanrum så gott det går men inte utan att det ser tomt ut. Ekot från övervåningen till mellanvåningen ekar redan i mina öron såfort jag tänker på det.
.
Men som sagt, rom byggdes inte på en dag och inte så heller vårat hus. Det kommer ta år innan vi har köpt in allt vi vill tror jag. Jag har nya visioner varje dag över hur jag vill att mitt framtida boende ska se ut. Allt för att jag har börjat få dille på att kolla bland inredningstidningar, på olika möbel och inrednings shoppar här på nätet och sen får jag idéer av allt möjligt. Ser jag en gammal möbel som har kvar sin charm från sin storhetstid kan jag visualisera i huvudet dennes potensial. Det är en rolig kamp mellan det viljan och plånboken. Det är både på gott och ont men plånboken brukar förlora 99 % av striderna.
Men som sagt, ni ska inte tro att jag har glömt bloggen. Detta är bara början. Jag kommer bli lika enoying som alla nyblivna föräldrar (läs mammor) med sina 5-gånger-i-minuten-blogguppdateringar om deras precious små babys. Hur tråkigt som hellst att läsa men då är det la tur att vi i Sverige har rätt att välja själva om vi vill läsa bloggarna där det står om lilla Gunnars framsteg att pottränas varje dag tills den dagen han sitter på stora toaletten och kladdar sitt egna bajs på toastolen medens han fantiserar att han bygger en chokladkaka. Eller att man kan välja att INTE läsa när jag rent ut sagt skryter ut min glädje och förnöjelse över vårat husköp. Det är varfritt.
Här kommer det stå iallafall. Take it or leave it! Jag är lika stolt över mitt hus som Gunnars mamma är över att han kan sitta på pottan!
Så vi ses imorgon!
Take care,