Grattis Mamma och Ossian på era födelsedagar!

Igår var det faktiskt meningen att jag skulle blogga och framför allt skriva GRATTIS på födelsedagen tillägnat min mamma på hennes dag- MEN så blev det inte som ni säkert märkte och det berodde på strul med internetet.
.
Nu är jag här iallafall och kommer dra ett halvtrist inlägg om helt vardagliga saker i mitt liv.
Adele - Set Fire To The Rain i högtalarna. Hon har grym stämma.
För mig är det helg från och med ikväll, jag är långledig förstår ni. Mmhhmm, ibland ska man allt ha det bra.
Planerna för helgen är lite osäkra. Imorgon kan familj från Västervik dyka upp, eller inte- man vet aldrig. Det är som kinder överraskning efter man käkat upp den smarriga chokladen och skakar på den plastovala kuben som finns innanför chokladen frågar man sig: skramlar det eller är det en färdigbyggd leksak?! Dyker mina föräldrar upp eller gör dom det inte?! Spänningen är olidlig.
Hur som hellst, så är tanken att jag ska till en vän jag träffade i Turkiet när vi var där i sommras. Det föll sig nämligen så att vi råkade vara i samma land och på samma hotell samtidigt. Jag ska inte sticka under stolen med det utan vi sågs båda gångerna jag var i Turkey. Andra gången fick jag även träffa hennes mysiga barn.
Nu har hon bjudit hem mig till henne på lördag, hon bor i Boråstrakterna så jag slipper åka land och rike för ett glas vin- thank good, vilket jag ser fram emot med nyfiket sinne! Det ska bli kul att träffas på neutral mark så att säga. Kontrasten på miljön kan spela en roll i spelet eller inte, vi får se. Kallt, regnigt och blåsigt Borås VS. Soligt, vindstilla, semesterparadiset- Turkiet.
Nog pratat om Turkiet, det får mig bara att längta dit och med tanke på min sprukna budget för 5 år framöver så får det vara ett härligt minne och ett gott avslut på mina utomlandsdagar på ett par år.
Ooooom inte *KOOOOOM IGEN LOTTO PÅ LÖRDAG!!*
.
Har ni andra ideér för hur jag borde spändera min helg så hör av er. Jag är öppen för förslag.