spöken och demoner

God kväll!

I helgen har jag JSF: jobbat, solat och flummat.

Har inget att skriva ikväll heller förrutom om vad som händer i veckan.
Planerna ser ut lite såhär:
  • Onsdag blir det slottsskogshäng med jobbarkompisar. Det talas om kubb, grillat och dricka? Den som lever får se.
  • Tisdag är jag ledig och ska umgås med lilla syster J som kommer hit från Sthlm. Det blir nog lite stadshäng med en shopping- och cosmo runda, om det vill sej så väl!
  • På Fredag kanske man ska umgås lite med L, dricka drinkar? göra hårband? skratta och mysa ev gå ut. Har inte pratat med L om detta bara, men det tänker jag göra såfort min sabbade mobil börjar fungera igen. Jag kan varken ta emot sms eller ringa ikväll. Det suger en aning.
  • På lördag åker vi nog till C´s föräldrar. Lite hederlig gammal fiske, mysa på altan med svärfars special grillat och svärmors varma omtanke och hjärta som värmer från tåspettsarna till huvudknoppen! Kanske att vi- på dagen, åker till tylösand? Heter stranden så som Gessle sjunger om? Ligger den i falkenberg eller halmstad? aja vi åker nog till någon lång strand iallafall och solar oss.
Jaha men då är ni lite uppdaterade. Nästa vecka händer det lite grejjer också. Vi tar oss till Västervik och dansar fulla på kullersten om natten på Visfestivalen, kramas med mamma, pappa, systrar, systersöner och kanske eventuellt få träffa mitt ofödda brorsbarn? Vem vet, han/hon ska komma ut då i dagarna! Spännande!
Men det återstår att se.


I natt får jag sova själv för min andre hälft är på sjukhus och jobbar. Catchiiiing i semsterkassan! :D
puss o god natt Vänner