Helgen

Gårdagens nyheter.
.
Vi kom till Falkenberg och hotell Steria där vi hade bokat rum.
Det var..tja i samma anda som ett hostel kan man nog lugnt säga. 
Vi kom fram till att det antagligen varit ett hus som man gjort om till ett väldigt primitivt hotell.
Efter vi hade slagit oss ner och fått oss en dusch så ringer Henka och säger att Adam, han och Cålle ska bo på samma hotell. Det visade sig att vi skulle ha hotellrum vägg i vägg med varandra.
Med de blev förfesten en självklarhet på deras hotellrum.
Hotellet. Där det lyser uppe i hörnet är grabbarnas rum och det rummet bredvid är vårat. Vi delade balkong som ni kan se.
Den 70-tals inredda toaletten.
Sen hade vi mig då, den som skiljde sig från allt det trashiga och gjorde allt lite mer flaschigt :)
Kvällen till ära har jag köpt nya skor, ny tröja, nya byxor och en ny plattång då min älskade plattis är på vift någonstans i Västervik. Btw- den ska jag lätt ha tillbaka. (Den jag köpte nu var bara en tillfällig lösning).
.
Vidare till Harrys drog vi allesammans efter vi fått i oss lite som gjorde oss precis lagom runda om fötterna. Där träffade vi Nicke, Johan, Katja (?) och 2 vänner till dom.
Efter ett par glas vin, mycket skratt och mycket musikprat drog vi vidare till Grand där Sankt. Ana skulle spela.
Reine mötte upp oss med biljetterna och väl inne på stället behövde man inte vara orolig att man för det första skulle tappa bort varandra pga att det var ganska litet i källaren på grand och för det andra inte känna igen folket som var i publiken. Där var Månsson med hans tjej, Clifford (Reines polare) gamla bandmedlemmar från Reines förra band och många fler ansikten man sett förr vid olika sammanhang.
Bandet är grymma btw. Vill ni lyssna på dom själva så gå in på sankt ana på myspace.
Jag knäppte typ 5 bilder på bandet när de spelade men de var bara dessa två ovan som inte blev sådär jätte suddiga. Jag, Alkohol och en kamera = dåliga bilder.
.
Efter spelning gick vi upp på Grand och drog ett par ass shakningar för att sen traska mot en pizzeria kring 2:30 tiden.
På hotellet käkade vi pizza och kollade på porr. Tänka sig att hotellet hade tv1000. Det var la sköj för pojkarna men inget för mig så jag slocknade efter jag smällt i mig pizzan.
C väckte mig kl 4:00 och sa att det var dax att lägga sig i vårt rum. Han hade också somnat (sa han) i fåtöljen och när han vaknade så märkte han la på Adam att han ville vara ifred med porren - if you know what I mean - så vi gick till kojs.
.
Våra obäddade sängar dagen efter.
Mig i egen hög person precis innan vi ska dra mot överlida för en söndagsmiddag hos svärföräldrarna.
.
Nu är det störtracet med städning som gäller. Imorgon kommer det folk hit och ska kolla på lägenheten så allt efter jag slutat jobba (16:30) till kl 19:00 får jag hålla mig undan. Det borde inte MQ, Gina, Scorett eller alla andra roliga affärer på torget misstycka om då det är där jag kommer hänga under tiden.
.
Önska oss lycka till imorgon vid visningen nu!
.
P.s Lägenheten är med i GPs bostads tidning idag ifall ni är sugna att se hur den ser ut :)