more shopping

Andra inlägget för idag...det märks att jag är ledig ;)
Våra nya hyllor som är köpta på Bolagret
2 hyllplan 398:- á 199:- st
2 Konsol 118:- á 59:- st
Och som ni ser var jag inte sen med att pimpa hyllorna med egenplanterade blommor, ljus och högst upp till höger två gröna lådor med tomater i ena och smultron i andra som växer och frodas.
.


Ett par bruna byxor köpta på H&M 421 som jag ska ha i jobbet i sommar. Perfa!
199:- allså i klarspråk: Ett Kap!
.

Kjolen är också köpt på H&M 99:-
.

Elvital Schampo 19,90:- kampanjpris (originalpris 49,50:-) H&M
Loréal läppglans 74,50:- kampanjpris (originalpris 105:-) H&M
Got2Be Hårspray 49,50:- kampanjpris (originalpris 74,50) H&M
.
Sen pratade jag med min mormor i telefon förrut. Vi prata om allt möjligt. Hennes smärta som är olidlig, dålig pension, dålig kondition, övervikt, namnförslag på min stora systers son, namn och varför vi heter vad vi heter osv. En sak som mormor sa påtal om namn så berätta hon att det var mamma som ville att hennes bror U skulle heta Mikael i andranamn. Haha, hon har något för det namnet allså :) Min bror heter det i andra namn, jag heter Michael(a) och den biologiska far jag har heter Mikael.
.
Men iallafall, när jag pratade med mormor så kändes det så sorgligt att jag sitter här med ett skapligt liv där jag kan unna mej prylarna här ovan utan att behöva bry mej speciellt mycket hur det påverkar min ekonomi. (missuppfatta mej rätt, jag kan absolut inte strö pengar omkring mej och jag är långt ifrån rik ekonomiskt MEN jag kan unna mej ett inköp på H&M om summan slutar på 400-500 kr då och då). Men min mormor oroade sig liksom över att gå till fotvården som kostar 350 kr och det är något hon gör var 3e månad (!!) detta gjorde henne stressad och för att göra detta var hon tvungen att ta ur sin "sparbössa" som inte är mycket kvar av.
Då tänkte jag att jag skulle skicka mormor en present lite då och då.
Hon nämnde att hon knappt hade råd med en bingolotto så jag ska köpa en till henne så att hon kan spela nästa söndag i hopp om att ta hem storkovan!
Som en liten uppskattning i vardagen för att hon är så fin. Man borde uppskatta våra pensionärer/mor/farföräldrar mer. De har fått ta den största smällen av regeringsbyte med höjd skatt och mindre pension.

Min mormor ska inte behöva känna sig oälskad och bortglömd iallafall. Det ska bannemej jag se till!
.
Nu blir det fiskgratäng.