Huset

Renovering och renovering vill jag kanske inte kalla det, men det händer grejer i boydas blåa radhus en januaridag som denna iallafall.
2 ursöta killar har varit här och satt upp en träpanel i mitt och Cs nya sovrum. 
Vi flyttar ner en våning av bekvämliga skäl. Det blir så mycket onödigt spring i trapporna med den lilla på armen om vi ska ha sovrummet kvar på 3e våning. Så vi bestämde oss i julas att göra om vårt "charmanta" rosa rum till the master bedroom. 
Och visst att jag inte könsdiskriminerar och lägger speciellt mycket värdering i om ROSA verkligen är en tjejig färg eller inte, men min bättre hälft däremot har lite svårt att komma över den där könsbarriären och att tänka utanför just den lådan. 
För rummet som vi ska flytta in i- är EXTREMT rosa. Det är olika nyanser av rosa. På ALLA väggar. Och jo jag håller med min kära sambo om att det svider i ögonen att gå in i det rummet men det hade varit minst lika jobbigt för ögat om rummet hade varit i 20 nyanser av Grönt, Brunt eller Blått exempelvis. 
Nu låg lotten på rummets väggar att vara just Rosa, vilket vi inte är nöjda med. Mitt sovrum ska vara en avkopplade area där jag kan känna lugn och harmoni, vilket är rent omöjligt med den skrikiga färgen. 
Babbel babbel, från tanke till handling- idag har professionella hantverkare tagit första steget i riktningen att göra om vårt blivande sovrum och satt upp en träpanelvägg i vitt på en av de rosa väggarna. 
Resultatet sålångt har ni här.
FÖRE:
EFTER ca 3 timmars aktivt jobb:
Före och Efterbild tillsammans:
 
Nå vad tycks?
Resterande rosa väggar ska antingen målas ljust ljust grå eller tapetseras i en neutral grådaskig färg. Vi är inte riktigt överens om det jag och sambon men det blir bra vilket som. 
Mer bilder kommer när hela rummet är klart!