Kiss whit a fist is better then non.

Broke your jaw once before
Spilt your blood upon the floor
You broke my leg in return
Älskar Florence and the machine!
 
Det var väldigt förrvirrande när jag vaknade i morse och slängde mig över klockan (varför?), spänningen över OM klockan på telefonen hade slagit om sig en timme var olidlig. Men där låg jag och tittade på klockan i 10-15 sekunder, men hur jag än vred och vände på telefonen så kunde jag inte för allt i världen klura ut om klockan hade ställt om sig själv eller om jag skulle vara tvungen att göra det? Dagens i-landsproblem...bland andra.
Det var inte svårare än att jag fick kliva upp och gå ner för att se vad klockan visade på micron. 9:30. Min mobil visade 10:26. 1 - 0 till teknologin. Bra där. 
 
Nu är påskfirandet över i västervik. Där jag inte var. När man sitter här hemma i ens rymmliga hus, ensam- så känner man (jag) att "Fan, varför åkte jag inte dit och drack vin samtidigt som jag åt en gräddbakelse på tant grön? Varför åkte jag inte och gullade med min nyfödda (inte längre va? Hon är typ 3 månader) systerdotter och alla andra ruggrats som jag skattar så högt? Varför tog jag inte detta tillfälle att få krama om min mamma o pappa lite mer? Näää...För att det är så jävla förbannat lätt att vara efterklok.
Men eftersom jag tydligen är en sån som mäter mig med andra hela tiden (säkra källor) så gör jag naturligtvis det nu också. Utan att några känslor såras nu där borta i västervik så VET jag att det hade varit AMAZING att träffa alla, mysa, dricka vin, skratta, busa osv MEN jag VET också att jag: inte skulle få sova that much...följderna av det skulle vara att jag gick omkring som en vresig zombie, jag skulle göra av med massa spritpengar. Då en liten skara av mina favoritmänniskor är i Västervik (Emma, Madde bl.a) så hade det blivit endel kalasande på Guldkant. Sen hade jag blivit så kär i Aina att hela min kropp hade skrikit efter att ha en sån liten parvel. Tålamod  är som bekant inte min kropps bästa vän...tänk då OM jag väl blir gravid en dag...då ska kroppen vänta 9 månader tills jag får föda...det blir en utmaning över det vanliga för denna principfasta kroppen. 
Ja för min kropp är principfast på endel specifika punkter:
  1. Äta bör man annars dör man. och nej, inga sunda matvanor. Jag mår typ illa när jag tänker på äpple, broccoli, blomkol, ärtor och annat nyttigt som inte är socker på. 
  2. Träna gör månda ändå dör dom. J-A-G   H-A-T-A-R  A-TT   T-R-Ä-N-A. Tänk vilken dröm det hade varit om en ann kunde varit som min sambo. Han MÅSTE träna för att må bra. 3-4 gånger i veckan och han mår som en kung. Han säger att han får ro i själen....jo tack, tänk om min kropp hade velat ha det också.
  3. Tänk på vilken alkohol du kan dricka till allt som du intar innan du intar någon annan mesdryck..Mesdryck: vatten, saft, läsk, festis osv. Jag skulle lätt inte kunna ha en vit månad. OCH detta kan jag säga utan att på något sett påstå att jag är alkoholiserad. Jag är svensk.
Nä nu blev jag uttråkad också. Förbannade kropp som inte pallar att fullfölja något som den startat utan att göra´t lite sådär halvdant. It´s a curse. 
MEN straxt SKA jag trottsa kroppens anti-träning och bege mig mot gymmet...vet ni att hela fingrarna värker när jag skriver om träning. haha. 
puss o hej!