Som en sömntablett för själen

Jag har som ni alla vet jobbat i helgen. Jag fick t.o.m ta mig till jobbet 2 gånger i lördags och köra ett dubbelpass med extra stålar rakt ner i fickan lagom till midsommar ;)
Men även om det är gott med ett extra pass då och då så sliter det på kroppen. I ärlighetens namn så tog jag mig aldrig ut efter jag skrivit senaste inlägget. Jag däcka som en stock på sofflocket och jag har sovit här fram till för 19 minuter sen.
Jag har gått på högtryck hela helgen så kroppen behövde ett litet brejk antagligen..
Magen kurrade och skrek efter föda (senast jag åt var kl 12:00 på lunchen) så jag har gjort mig en pastasallad utan pastan ;)
Det blev en variant ceasarsallad fast med tillbehör som tomat och paprika. C hade varit en darling och haft kyckling i ugnen.
Jag envisas med min förbaskade sallad. Stenhårt! haha, men i helgen har jag både ätit McDonalds äpplepaj och mjukglas samt en HEL påse nachos cheese så mig har det verkligen inte gått någon nöd på!
.
Imorgon är jag ledig och då ska jag ge mig fasiken på att få köpt en cykel! Jag tänker inte vila förens det står en cykel här ute i vårat förråd imorgon kväll. (jag ska förresten inte lova för mycket för då sitter jag där med svansen mellan benen i morgon utan någon cykel).
ÅÅh snälla vädergudarna- se till att det blir bra väder imorgon så jag kan gå från likblek till = skärt grisrosa i huden åtminstone. Jajaja, Rom byggdes inte heller på en dag och att få en jämn fin bränna krävs som sagt lite mer tid för ena än för andra. Jag kommer från två blonda, ljusa svenskar. Det är inte alltid lätt inte, men å andra sidan så hade jag säkert klagat minst lika mycket om jag kom från två mörkhyade föräldrar, då hade jag säkert vart för brun. AAAaaldrig nöjd vet ni väl ;)
.
Ha en wunderful kväll mina fina läsare! Ni är toppen!