Det Nya!

Hänt i Veckan:
  • Jag sprang. 1 gång. sprang och sprang, tanken var att springa (jogga) men verkligheten såg ut typ: springa ... gå .... springa .... gå ....springa .... gååå. I 22 minuter. Alltid något. I morgon är en ny vecka och en ny dag- dvs nya tag. Jag har tanken i huvudet att :Alla är vi barn i början.
  • Jag har gjort upp ett mål med mej själv. Vad målet är här säger jag inte förens jag har uppnått det (bered er på att få vänta).
  • Sommaren är slut på riktigt. Jo hoo då. Det är bara att bita i det sura äpplet och inse faktum. Marken har under denna vecka här i gbgt färgats från grönt till gult/rött. Höstlöven släpper tag om sina rötter och lägger sig för att dö på marken. Det var denna sommaren det. Så jävla sämst rent vädermässigt. Men kultur/fest och händelse-mässigt har det varit ganska ok! Inte en enda konsert dock vilken svider lite i hjärtstommen.
  • Sista veckan för våra tappra sommarvikarie på jobbet.
  • Vi (jag och c) har köpt filmen män som hatar kvinnor och konstaterat att boken var mycket bättre (som nästan alltid) och att vi analysera och tyckte att det utelämnades endel från vad boken handla om. Men det kommer ju som sagt en andra och tredje film också som vi får grunna igenom såsmåningom.
  • Idag - nyss faktiskt - skulle jag gjort inlagd gurka (den goda med ättika, socker, salt, vitpeppar och gurka) men det saknades Ättika i kylen så genast där dog ambitionen. Orka gå upp till turken..näe så mycket pass fröken husmor är jag knappast! Får bara inte glömma att skriva ner det på inköpslistan för nästa vecka.
  • aaa..och så till det lite tristare. L -min kära vän- har lämnat mej, hennes övriga vänner, gbgt och hennes man för att plugga ännu en termin i kalla Lund-Skåne. Det negativa med detta är uppenbart, men det positiva är att hon kommer för var dag närmare sina drömmars jobbmål och att hon fortfarande här sin "kärna" här i Gbgt


Denna bild snodde jag från denna här hemsidan http://www.pickipicki.se/2008/09/bettans-attiksgurkor/
Eftersom jag som sagt inte tog mej tid att göra egen :-)

Se Ya!
puss