Skönhet

Det är rent förskräckligt vad jag har blivit kass på att blogga.
Jag har slut på ord ibland och då blir det så.
Idag är jag ledig iallafall. Och vaken allere. Hel knepigt.
Det var som att ungdomen flög ur mig då jag fyllde 26. Inga mer långa sovmornar för mig inte.
.
I helgen ska vi dels packa, dels träffa Cs föräldrar på ett eller annat sett. Antingen om de kommer hit eller om vi åker till dom- det är vilket som. Grundplanen var att de skulle komma till oss men eftersom min käre svärfar har skadat sig lite så får det nog bli att vi åker till dom.
Det är till att rekomendera för min del. Jag älskar lantluften, svärmors goda mat och lugnet som ligger som en dimma över hela byn.
Ja, vi får se.
.
Igår beställde jag lite grejsimojs från Eleven.se
bl.a detta:
BUS som syns efter 4-6 timmar. Detta ska tydligen vara jätte bra och färgen blir inte alls så där gulaktig som endel BUS kan bli. Jag pratade med min mamma häromdagen i telefon och då uttryckte vi båda hur jobbigt vi kände det att gå omkring med denna bleka hud så jag tog saken i egna händer och beställde denna. Jag berättar när jag har testat den vad jag tycker om den.
EN GRYM hårmask för slitet och torrt hår (får inte alla det under vinterhalvåret??) Sist jag beställde från Eleven.se fick jag en prov på just denna masken och efter en användning var jag förälskad. Håret kändes mjukt och lent, det glänste och det var helt tovfritt. Mitt hår är ett enda tovnäste efter jag duschat- hur mycket balsam jag än använder men INTE med denna.
Och sen såg jag denna. Jag menar vem vill inte gå runt och lukta marshmallows? Vilken härlig idé tänkte jag och klickade på "lägg i varukorgen". Jag har slut på boddy butter- denna produkt var inte farligt dyr och ja som sagt- marshmallow. Sen blir huden såsom håret väldigt torrt den här tiden på året och det får man göra något åt annars mår inte huden bra.