A Audience of one

Jag gick upp i natt. La mig i soffan och tittade på tv. Somnade om runt 02:30. Jag vaknade av kl vid 05:00 och var komstigt nog pigg.
Nu sitter jag på bussen till jobbet och lyssnar på Spotify. Det är fördelen med en lång pendlingsstrecka till jobbet, att man kan lyssna på spotify och rensa tankarna innan man kommer till jobbet. Samma sak gäller påvägen hem.

I helgen är det sagt att vi ska shoppa kläder till Bröllop. Vet inte alls vad jag ska ha på mig, hur jag ska ha håret, vilka skor jag ska ta. Det jag har att rätta mig efter är : inget svart, vitt eller rött. Sen ska jag väl inte köpa något flådigt med tyll och skit utan det ska vara ganska stilrent och enkelt tänker jag.
Jag frågade en jobbarkompis om hon ville göra håret på mig och det kunde hon göra. Men då får jag åka hem till henne innan bröllopet och hon bor i Frölunda. Så det blir flängigt att åka från Bollebygd till Frölunda till nya varvet där kyrkan är. Jag får se hur jag ska göra. Jag fick massa bra tips om lockar och håruppsättningar av tjejerna som är duktiga på detta på jobbet.

Idag är det gråmulet och tråkigt ute. Hösten är verkligen påväg. Och under de få timmarna jag fick sova inatt så drömde jag att det hade snöat en massa. Det var så verkligt. Snö den sista Augusti i Sverige, ja då är det verkligen något som inte stämmer.
Ha en goer dag/kväll!
Puss på er