Hundvakt i tystnad

Då gästspelade jag här idag igen. En snabbis. Just nu sitter jag och min kompis "hunden" i storanparken och förtär öl..eller hunden förtär inte öl, det hade varit..djurplågeri? "Hunden" har ett namn och en ägare som jag inte vet namnet på. Alltså jag vet varken namnet på hunden eller ägaren. Background info som jag vet sålångt är: att hunden rymms i min handväska, den är svart, ägaren är systern till min kompis Simones pojkvän som bor i sydafrika och att hunden är lagom förtjust i fulla människor. Jo just det, hunden är lagom förtjust i mig också. Simone o Natali som jag kom hit med är och köper pizza, och hunden stirrar stint efter sin mattes brors flickvän och bryr sig inte ett dugg om mina tappra försök till kontakt och ömhet.
Nu är Simone tillbaka. *pust* detta började bli snudd på pinsam tystnad.
Snart kommer härliga Michaela o Ylva också och joinar denna festliga tillställning. Öl ska förtäras och skratt ska utbytas blandat med härliga vitsar om livets utmaningar.
Ha en go fredag allesammans!
Vi ses i dimman.
Ciao
Ps. Och som ni kan bevittna på bilden så skiter hunden i mig fullständigt. Jag får prova att bonda med hunden nu när jag väl precis lärt mig dennes namn. Aronia. Vi får se hur det går.