Fredag,lördag,söndag

Jag har precis kollat färdigt på The office med Steve Carells sista avsnitt någonsin i serien. Jag hatar att jag är så larvig, men ja- jag grät. Varför ska jag bli så känslomässigt involverad när det gäller precis allt? Så fort allt jag fäst mig vid tar ett slut så gråter jag likt ett litet barn. :,(
Nu är det bara att get over it och move on. Jag är 26 år och har fortfarande inte förlikat mig med att allt som börjar, tar såsmåning om slut. Förr eller senare. Kanske dax att lära sig det, vad vet jag.
.
Idag är det fredag och helg för många men inte för mig. Jag hade min helg i Onsdagskväll och torsdag. I helgen jobbar jag som vilken vanlig vardag som helst.
Sen imorgon kväll kommer mina svärföräldrar hit med vår nya fläkt som svärfar och hans son ska borra upp medens jag och svärmor sitter och skvallrar med ett glas vitt i soffan :) Det är vad jag kallar den perfekta uppdelningen av sysslogöra. :)
Svärmor har utmanat sitt öde till den kvällen och fått bett om att sitta i baksätet då jag sitter i förarsätet på vårt vrål åk. Hon har också lovat att vara knäpptyst. Ja, vi får väl se...Får jag ett nervositetsammanbrott så får hon se mitt rätta jag vilket jag på 6 år har lyckats undvika mer eller mindre. Näe men det går nog bra.
Ha en fin fredagskväll ni som är lediga! Drick ett glas vitt åt mig också är ni snälla!