ut med gubben

I en stad full av möjligheter lyckas jag ändå alltid hamna i min bekväma soffa framför min (jaja min sambos för att vara precis, men det är en bagatell) dator i knät och bloggen framför ögonen. Varje kväll samma visa. Eller inte varje kväll kanske. Jag har trotts allt ett 10 % liv utanför dessa dörrar.
Allså de 10% räknar jag på om jag bortser från jobbet som jag är kanske 60 % av min vakna tid på dygnet. ( Märk väl här i mina matematiska procentsatser att jag inte har kunskap i Matte B och knappt ens i Matte A men jag går på känslan )
I de 10 % inkluderas:
  • Solning
  • Fika med olika sorters människor
  • Resväg till och från min destination
  • Handling
  • Shopping (Fast där ökas nog procenten en aning. Jag "fönstershoppar" varje dag men köper något kanske .. tja.. varannan/var tredje dag.
  • After Work
  • Fest och supa. alkoholtid helt enkelt.
  • Sminkning (Fast det gör jag ju mest hemma men det räknas med. Samma sak med att dansa framför spegeln. Det gör jag titt som tätt också.
  • Träning. Ojojoj...Den svider för det har jag inte gjort på en MÅNADS tid. Fast lik fasiken dras det 120 rikstaler från mitt arma konto varje månad. Pengar jag lika gärna kunnat slänga i sjön.
  • Promenader > och det däremot är riktigt sköjj om man har lite sjysst musik strömmande ur hörlurarna, ett par goa skor att gå i och då solen skiner så härlig på en! Det bästa med hela våren är promenaderna.
  • Ligga. Men det är ju också en sån grejj jag gör innomhus i hemmet för det mesta. Jag har blivit för gammel för att springa omkring och "experimentera" i naturen. Näe Hemma i sängkammaren med ljuset släckt, prick kl 20:00, missionärställningen och max 30 min passar är vad som gäller för oss gamlingar ;) haha!
Ja. Det var la det. 10 %. Sen sover jag 30 % på dygnet. Kan det stämma tro? Jo men jag sover nästan aldrig mer än 6 timmar per natt. Aa jag vet inte.
.
Moving on.
.
Ikväll kör jag solo. Gubben fullkomligt kastade sig ut från våra betongväggar här för en stund sen. Han är och bowlar med ett par jobbarkompisar. Kul kul ... .kuu uul. Ja, vad vore livet om man inte kunde glädjas åt andras lycka? Självklart hade jag föredragit att han satt och masserade mina vader/fötter hela kvällen medens vi låg och tittade på Benjamin Buttons otroliga liv. Att han skulle med jämna mellanrum slänga in en liten kärlekshälsning till mig om hur mycket han älskar mej och att han skulle servera mej thé å en smörgås när min mage börjar kurra omkring 20:00 (slår aldrig fel). MEEEEE EEN, ja ä int bitter! :)
Kul För C att han har vänner som vill umgås en sketen regning onsdag, K-U-L!
.
På Fredag flyr jag boet och siktar in mej mot Västervik.
Där möts jag av kärlek från både gamla vänner och min familj. Fest är ett faktum. För 2010 år sen hände det något med Jesuz. Det ska jag skåla för.
För glöm aldrig det mina vänner "Det finns ALLTID något att skåla för!" (allså så finns det alltid anledning till att dricka)
Jag bloggar mer sen i mån av tristess
//