Valfrihet är väl underbart!?

Hello Homies!
Jag har inte riktigt haft tid att blogga idag. Mellan att smaska i mig ett par slevar marsmallows fluff och städat/röjt ut huset så har jag inte suttit vid datorn alls i närheten av så mycket som jag brukar en "vanlig" lördag.
Vi har som bekant ett hus på 3 våningar med 5 rum och kök. Från och med idag, alltså nästan 5 månader sedan inflytt, har vi fixat 2½ rum av dessa 5 + kök. Det är så förbaskat mycket att köpa och vi lever fortfarande i träsket med våra gamla och endel tippenklara möbler. Är man två personer på relativt låga löner så får man ta livet i steg.
Steg ett. Köpa hus. Steg två. Möblera huset med allt skit man samlat på sig genom åren. Steg 3. Spara pengar. Steg 4. Köpa nya möbler pö om pö. Steg 5, 6, 7, 8, 9 osv kommer allt eftersom antar jag.
Någonstans i bland stegen finns la renovering, men den biten hoppas vi att vänta ett bra tag på.
.
Nu är det lördag och hade vi gjort som vi sa att vi skulle göra ikväll så hade det inneburit ett restaurangbesök i Borås alt. Göteborg på tu man hand. Så blev det inte. Vi valde genvägen som vår gemensamma ekonomiska situation tackar oss för. C erbjöd sig i ett svagt ögonblick att laga våfflor och jag nappade direkt. Bekvämlighet borde vara mitt andranamn nuförtiden. Sånna saker ändrar sig med åren och fast jag må kännas som en tråkig soffpotatis i mångas 18-åringars ögon så lovar jag er att deras tur kommer. Fest och spya varje helg byts gladjeligen ut mot hemmakvällar framför TV:n då och då. Inte alltid, verkligen inte- men det är viktigt för en själv att veta att man KAN om man vill.
Men ni som är ute och svirar ikväll, ha så kul och för er som väljer den lite mer bekvämligare vägen och stannar hemma så som jag, tummen upp för det också!