Chock på Chock på Chock!

Wow, slow down- jag blir helt vimmelkantig av allt smarrigt skvaller jag läser och får höra idag. Vissa betydligt mer roligare än andra!
Ska jag CHOCKA er också??! Vill ni det?
Okeeeeehj dåe!
Vi börjar med något lite tråkigare men det som gjorde mig minst förvånad av allt.
Jo att Sveriges största festival har lämnat in handduken. Ja, det är faktiskt sant- hultsfredsfestivalen fick inte ens ett bra avslut med alla sina (som kunde ha varit trogna- men allt hängde på musiken) fans. Året var 1986 som första tältpelaren slogs ner i marken på Hultsfreds camping och festivalen har hållit sig stadig ända in på året 2005. De senaste 5 åren har festivalen mer eller mindre gått med förlust. Jag vet varför det gick som det gick, vissa av er vet säkert också varför men det läker inte det skrapade sår jag fick på hjärtmuskeln- sekunden jag hörde orden.
Första gången jag pippa i tält var på Hultsfred, första gången jag dansade tumdansen var i en av de leriga grusgångarna på campingen, första gången jag hånglade upp en vrålsexig dude mot ett träd medens Snoop Dogg sjöng på Hawaii scenen bakom oss var på Hultsfred, där upplevde jag min första konsert någonsin, första gången jag fick se min vän Lisa köra ett hångelmaraton med grannpajka, första och enda gången jag gett mina vänner dildos i födelsedagspresent var på campingen utanför vårt blåa tält på Hultan...Ja ni ser- första gången för mycket hände just på Hultsfred. Så det är med ett tungt hjärta och en tår i ögonvrån som jag lyfter hatten för tidernas festival som har gått i graven på ett ovärdigt och sorligt sett...
Jag är första biljettköpare om Hultan får för sig att återuppstå, men då ska det vara med bravur och artister som drar folk ex: Metallica, Pantera, Nine inch nails, RHCP, U2, återförenad No Doubt och annat go musik för folk som FAKTISKT BETALAR för att SE och UPPLEVA musik.
ok.
Det andra chocktillståndet jag försatte mig i är inte heller så "chockerande" precis när man väl har fått landa lite.
(Tänk er mig säga allt vad jag skriver i detta inlägget på grötig skånska, det blir roligare så)
PETER JÖBACK den gamle näktergalen har gått och gift sig!! Här klämmer jag in ett stort och hejdlöst GRATTIS (ja, jag skriver som jag känner honom- men det kanske jag hade velat göra också! Han verkar trevlig)
till di båda! Han och svintofluffet Oscar såg jag första gången i mediesammanhang på Kronprinsessans bröllop så ni kan förstå min förvåning när jag ser två vit uppklädda män kyssas framför en kyrka, omringade av kända ansikten och rosblad slängt framför kameran.
Vad härligt! Men mina ögon riktade sig inte BARA till de två stiliga karlarnas våtkyssta läppar utan ja, Peter bjöd på något annat att titta på om man säger så.. :)
//Bilden är lånad från posh24.se
Mycket riktigt, turning left- den "harkel" går inte att undgå. Här passar jag på att gratulera Oscar yttligare...eller?? ! hm... ;)
ok.
Vad var det mer....hmm.....Glömska är mitt andra namn. Lätt.
Jag kan då istället passa på att skriva vad som INTE chockat mig idag.
Min systers bäbis som ligger och mösar sig i hennes mage och VÄGRAR att komma ut! Han är skapligt bekväm den där lille och snart får la någon dra ut han med sugpropp. Han har försovit sig skapligt, han är inne på lånad tid i sisådär 5 dagar nu.
Hepp hepp.
Sovtajm...klocka är ju ändå 21:26 och jag är gammel å mätt.
Uuundra sa flundra om det händer något särskilt i morgon?? hmm...mer än att det ska bli finfint väder och...hmm.. ja just det SEMESTER förbövelen!!!!