Kulturtanta

God Kväll!
Jag kan börja med att skriva att I´m In Love whit Paris! <- Vet inte varför jag skriver det på engelska men det är antagligen för att det känns mer kraftfullt på det viset!
Jag ville inte bli någon klycha och redan när vi planerade den här resan, tänkte den syniska och försiktiga svensken i mej "Inte kan väl Paris vara så speciellt, ok en av de få modemetropolerna i världen men VAD gör att folk blir som skogstokigt förälskade i Paris liksom? Baguetter kan man köpa på närlivs hemma och vin finns på systembolaget. Liksom vad är det som GÖR Paris till en romantikers våta dröm?!"
Men nu. Jag är minst lika trollbunden och förälskad i Paris som när jag hade min första tonårsförälskelse i (och ehh ja,  jag har ett par att välja på, mina tonårsår spendera jag med att gå och "förälska" mig var och varannan vecka. Man kan säga att mellan jag var 14-18 hade jag konstant en hormonrush! På både gott och ont.) ...låt oss säga J. H.  Paris har tagit mej med storm och jag har bara fått äran att lära känna en bråkdel av vad staden har att erbjuda.

Detta inlägg skrev jag för 4 år sedan när jag och Chrille hade varit i Paris. Inlägget publicerades aldrig, varför? No idea. Men nu låter jag det glänsa. Och i samma andetag tänker jag tillbaka på allt skoj vi har gjort tillsammans, jag och min Chrille. Vilka äventyr vi har upplevt, på främmande mark utan livlina men även på stadig grund med alla bekvämligheter i världen att tillgå. Mannen i mitt liv. Han som jag kan skälla på för att han ställer soptunnan på diskbänken ena dagen och kyssa passionerat andra dagen då han gjort en så enkel gärning som pannkakssmet till middag. Min själsfrende. Mitt barns pappa. Mitt hjärta.
Ååh nu ligger han här bredvid mej i sängen å är jobbig. Ska ta mej på tuttarna å vill ha min uppmärksamhet..han får låta bli att klämma tutte men min uppmärksamhet ska han få straxt. Iallafall, ta vara på livet- på det ni håller kärt. Ta ingen/inget förgivet.